Marjon Keller
Bunker Boys & Girls

Kinderstemmen

De deuren van een kinderstemmenburo staan op een kier. Met een eigen studio aan huis, jarenlange ervaring als voice-over en altijd heel veel kinderen over de vloer, is dat een haast logische uitbreidingsstap. Maar vergis u niet! Kinderen zijn druk tegenwoordig. School, huiswerk, sporten en andere bezigheden. Daarom wordt liefst in Studio De Bunker ingesproken, maar op locatie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

De BunkerBoys & Girls komen uit het eigen nest. Zo kan een opdracht makkelijk worden gecombineerd met hun andere activiteiten. De lijnen blijven kort en er kan derhalve snel worden gehandeld. De kinderen zijn gewend aan de locatie, voelen zich achter de microfoon op hun gemak en dat komt uw productie ten goede.

kinderstemmenburo -  Bunker Boys & Girls
Jurriaan

Jur (17) is een middelbare scholier met de baard in de keel. Hij zet producties kracht bij door zijn natuurlijke vlotte toon. Zijn stem klinkt stoer, eerlijk en eigentijds.

Quinn

Quinn (15) zit in vierde klas. Ze heeft een ongekunstelde heldere uitspraak met een innemende klankkleur. Quinn weet wat ze leest en zegt en dat maakt dat haar stem overkomt.

Ramses

Ramses (14) is derdeklasser met een enorme staat van dienst. In Ramses' stem zit energie en zijn toon is oprecht. Met veel gemak spreekt hij iedere tekst op de juiste manier in.

Lizzie

Lizzie (12) heeft twee kleuren. Een echt lief meisjes- geluid tegenover een eigenwijs rebels stoere klank. Inzetbaar voor iedere productie mede door het gemak waarmee ze praat en haar spreektempo afwisselt.

Jules

Jules is met 11 jaar de jongste BunkerBoy. Hij heeft een fris jongensachtig geluid met onvervalste kinderlijke intonaties die een productie een echtheid geven die niet te regisseren is.